Toimitusehdot

Pellettimarket / Deletec Oy:n verkkokaupan toimitusehdot 1.9.2020

Seuraavia toimitusehtoja sovelletaan Pellettimarketin / Deletec Oy:n (toimittaja) ja sen asiakkaiden välillä tapahtuvassa verkkokaupassa Suomessa.

Toimittaja sitoutuu toimittamaan tilaukset viimeistään 14 arkipäivän kuluessa. Isommat toimituserät toimitetaan erillisen sopimuksen mukaan. Toimitetut tuotteet ovat voimassa olevien laatuvaatimusten mukaisia.

Kuluttajakauppasuhteessa noudatetaan Suomessa voimassa olevia kuluttajakauppaan liittyviä lakeja ja säännöksiä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä kuluttajansuojalaissa on säädetty. Kuluttajan tulee tiedostaa tilatessaan materiaalin oikeellisuus ja määrä.

Maksaminen tapahtuu verkkomaksun kautta Checkout- maksupalvelun kautta. Verkkokaupassa tilaus on mahdollista perua ennen tilauksen maksamista.

Tilaajan vastuulla on järjestää sopiva purkupaikka sekä huolehtia siitä että kuljettajalle välittyy tämä tieto. Tilaajan tulee vastaanottaa tilaus toimitusosoitteessa tai valtuuttaa toinen vastaanottaja tilaukselle. Tilaaja vastaa pihan ja tiestön esteettömyydestä sekä kantavuudesta.

Myyjä ei vastaa toimituksen yhteydessä mahdollisesti syntyvistä vaurioista, esimerkiksi: tiestön painuminen.

Lavatoimitukset puretaan auton välittömään läheisyysteen. Lähetyksen vastaanotto vahvistetaan sähköisellä tai kirjallisella vastaanottokuittauksella.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tilaajan edellytetään tutustuneen toimitusehtoihin.

Asiakas valitsee verkkokaupassa haluamansa tuotteen/tuotteet ja määrän. Tämän jälkeen valitaan toimitusosoite. Toimitusosoitteen perusteella muodostuu kokonaishinta toimitettavalle materiaalille sekä kuljetukselle. Lisätietoja kenttään voidaan lisätä erityistoiveita tilaukseen liittyen. Tilauksen lopussa valitaan maksutapa. Maksun suorituksen jälkeen tilaus etenee toimitukseen ja asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus.  Tilaus toimitetaan viimeistään 14 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Asiakkaalle ilmoitetaan, mikäli kyseistä tuotetta ei ole saatavilla, eikä järjestelmä tällöin hyväksy tilausta.

Hinta muodostuu nettisivulla voimassa olevan hinnaston perusteella. Hinta sisältää voimassa olevan arvonlisäveron.  Kuljetusmaksu muodostuu tilauskohteen sijainnin sekä tuotteen määrän mukaan. Tuotteen ja kuljetuksen kokonaishinta näkyy tilauksen toimituspaikan ja toimitustavan lisäämisen jälkeen.

Kaupan peruuttamisoikeus käsitellään kuluttajasuolalain 6 luvun mukaisesti. Palautuksia koskien voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme toimisto@umapak.fi tai puhelimitse +358 (0)400 372 843. Palautusoikeus ei koske irtotavarana siiloon tai muuhun varastoon toimitettua tuotetta. Palautettava tuote tulee palauttaa toimittajalle täysimääräisenä.

Tilaus voidaan peruuttaa syytä ilmoittamatta ennen kuin tuote on purettu ajoneuvosta. Tee tällöin peruttamisilmoitus kuluttajasuojalain mukaisesti (6:14): toimisto@umapak.fi tai +358 (0) 400 372 843.

Pidätämme oikeuden maksun palautuksesta siihen asti, kunnes olemme saaneet palautettavan tuotteen takaisin lähettämöömme. Tilaaja vastaa tilauksen palauttamisen välittömistä kustannuksista, jotka ovat: 70 € / suursäkki sekä käsittelymaksu 20 € / suursäkki.

Deletec Oy:llä on kuluttajasuojalain mukainen virhevastuu myymistään tuotteista. Jos tuotteessa on virhe niin pyydämme ottamaan yhteyttä: toimisto@umapak.fi tai puhelimitse +358 (0)400 372 843. Tilaajalla on oikeus saattaa riitatilanne kuluttajasuojariitalautakuntaan tai muuhun vastaavan elimen käsiteltäväksi.


Palautustapauksissa maksun palautus tehdään käytetylle maksutavalle siten että siitä ei aiheudu suorittamisen palauttamisen kustannuksia.  Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Checkoutin maksuehdot löydät täältä.

Kaikki edellä mainitut hinnat sisältävät alv 24 %

Tietosuojaseloste

Deletec Oy:n verkkokaupassa noudatetaan EU:n tietosuojaasetusta, joka löytyy EUR-Lex-tietopalvelusta. Deletec Oy käyttää asiakkaalta kerättyjä tietoja ostosten toimitukseen sekä tiedottamiseen. Tietoja säilytetään Seravo Oy:n hallinnoimilla palvelimilla Suomessa. Seravo Oy on Suomeen rekisteröity yritys joka noudattaa suomalaisia lakeja ja normistoja. Seravo Oy:n tietoturva ja GDPR- asioista saat lisätietoa täältä.

Pellettimarket verkkokaupan Tietosuojaselosteen voit lukea täältä.